به گزارش راهبرد معاصر؛ در آستانه ورود به چهل و دومین سالگرد پیروزی انقاب اسلامی، موشک رعد سپاه رونمایی شد.
فرماندهان سپاه پاسداران امروز در مراسم رونمایی از موشک رعد سپاه حضور یافتند و آیین رونمایی از موشک رعد ۵۰۰ با موتور کامپوزیتی «زهیر» و موتور کامپوزیتی فضایی «سلمان» با نازل متحرک به عنوان نسل جدید پیشرانهای موشکی و ماهواره برها برگزار شد.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در مراسم رونمایی از موشک رعد سپاه حضور داشتند.
موشک رعد ۵۰۰ با موتور کامپوزیتی زهیر و موتور فضایی کامپوزیتی سلمان از دستاوردهایی هستند که از این به بعد هویت جدیدی از اقتدار موشکی کشورمان را به نمایش خواهند گذاشت.
رونمایی از موشک رعد 500 با حضور فرمانده کل سپاه
استفاده از فناوری بدنه های الیاف کربن قابلیت تحمل ۱۰۰ بار فشار و دمای۳ هزاردرجه سانتیگراد و دستیابی به موشکهای بسیار سبک را فراهم می کند.
موشک رعد ۵۰۰ از موشکهای نسل جدید است که در مقایسه با موشک فاتح ۱۱۰ با بدنه فولادی، با یک دوم وزن اما ۲۰۰ کیلومتر از افزایش برد برخوردار می باشد.
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین رونمایی از موشک رعد ۵۰۰ و نسل جدید پیشرانهای موشکی و ماهواره برها، با تبریک ایام الله دهه فجر به ملت شریف ایران اسلامی، اظهار کرد: همانگونه که در روزهای گذشته در کلام فرماندهی معظم کل قوا شنیدیم؛ قوی شدن قلب سیاست های نوین دفاعی جمهوری اسلامی است و ما به مدد تجربه و منطق آموخته ایم که برای جلوگیری از وقوع جنگ و نه تنها شکست نخوردن بلکه شکست دادن دشمن، راهی جز قوی شدن نداریم.
وی قوی شدن را مرتبط با ارادههایی که برای ساخت قدرت تلاش می کنند، دانست و اظهار کرد: جنگ حقیقی ما ساخت و تولید قدرت برای قوی شدن است و این دستاوردهای پیچیده و در لبه فناوری جهانی که امروز از آنها رونمایی شد ، کلید ورود ما به فضا می باشند.
دقت بالای سر جنگی موشک رعد 500 در اصابت به هدف
سرلشکر سلامی در ادامه تصریح کرد: نیروی هوافضای سپاه با ورود به تولید بدنه ها و موتور های کامپوزیت ، علاوه بر کاهش جرم و افزایش سرعت و آسان سازی تولید ، جهشی در فناوری نوین موشکی به دست آورد و دانشمندان جوان، مومن و انقلابی ما در این نیرو توانستند بر ابهامات و پیچیدگی ها فائق آمده و موشک رعد را تولید کنند.
وی با اشاره به قابلیتهای ویژه موشک رعد ۵۰۰ و برخورداری این موشک از موتوری کامپوزیتی ، گفت: با وجود این که جرم موشک رعد یک دوم موشک فاتح هست ، اما ۲۰۰ کیلومتر افزایش برد داشته و ارزان تر ،سبک تر ، چابک تر و دقیق تر می باشد و این فناوری قابل تعمیم به تمامی کلاسهای موشکهای ما است.
فرمانده کل سپاه با اشاره به دستیابی متخصصان نیروی هوافضای سپاه به فناوری نازل های متحرک در موشک های ماهواره بر ، اظهار کرد: این فناوری مهم و پیچیده می تواند کنترل بردار پیشران موشک را در خلاء انجام دهد ؛ به این معنا که ما میتوانیم فراتر از جو قدرت مانور پذیری پیدا کنیم و این دستاورد بزرگی است که موجب ایجاد جهشی در فناوری موشکی می شود.
سرلشکر سلامی توانمندی موشکی را هویت هایی از اقتدار سیاسی توصیف و تصریح کرد: حقیقت قدرت متراکم در درون این موشک ها ، اراده سیاسی و اقتدار ملت قهرمان ایران است؛ این موشک ها رمز بازدارندگی و سربلندی نظام اسلامی و سرمایه های بسیار غنی و ممتازی در اختیار ملت شریف ایران هستند.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: این دستاوردها در پرتو افکار نورانی و هدایت های فرماندهی معظم کل قوا و همت وتلاش خالصانه مجاهدان عرصه فناوری در نیروی هوافضای سپاه بدست آمده و هدیه ای از سوی سپاه به ملت شریف ایران در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و نقطه نا امیدی بیشتر برای دشمنان اسلام است.
با دستیابی به این موفقیت، ساخت ماهوارهبرهای سبک سوخت جامد، موشکهای زمین به زمین با سطح مقطع راداری کم و مانورپذیر کردن موشکها بهمنظور عبور از سپر موشکی و کاهش هزینهها و افزایش تولید و کاهش پیچیدگی در تولید و نهایتاً جهش نسلی در موشکها فراهم شد.
سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه امروز (یکشنبه ۲۰ بهمن) در آیین رونمایی از موشک رعد ۵۰۰ و نسل جدید پیشرانهای موشکی و ماهواره برها گفت: ما در نیروی هوافضای سپاه توافقی با دانشمندان و متخصصین داریم که دفاع مان باید اقتصادی باشد و اقدام امروز علاوه بر توانمندی های حوزه تکنیکی و نظامی، کار را اقتصادی و ارزان سازی کرده است.
وی با تاکید بر اینکه هزینه نیروهای مسلح ما بسیار کمتر از نیروهای مسلح سایر کشورها است، به قابلیتهای بدنه کامپوزیتی اشاره و تصریح کرد: بیشترین شتاب جانبی که می بایست موشکها تحمل کنند، مربوط به موشکهای پدافندی است و این بدنه کامپوزیتی به گونه ای طراحی شده که علاوه بر موشکهای زمین به زمین، در موشکهای پدافندی نیز استفاده شود.
سردار حاجی زاده خاطرنشان کرد: با برخورداری از فناوری نازل متحرک امکان کنترل موشک های سوخت جامد در خارج از جو و در فضا پیما ها و ماهواره بر ها و موشک های ضد سپر فراهم شد.